Végszösszenet

2011.08.14. 20:50

Véget ért a tábor. Véget értek a beszámolók is, igaz, még nem is írtam mindenről, de olyan sűrű a program, hogy ez szinte lehetetlen. Nem említettem a Filmklubot Zsiga Henrik író-rendezővel Bodogán Péter grafikusművésszel és Bodogán Iván hangmérnökkel. A lírai estet Barcza Beával, a költői estet Huszár László költővel és H. Nagy Cecília versmondóval. Az előadást, mit Ifj. Sarkady Sándor, a Nyugat-Magyarországi Egyetem könyvtárának főigazgatója és főlevéltárosa tartott nekünk 56 perc '56-ról címmel. Még szociológiai előadásunk is volt Kanczler Balázs szociológussal.

Ez úton is szeretnék mindenki nevében köszönetet mondani mindazoknak, akik bármilyen módon hozzájárultak az idei program megszervezéséhez és lebonyolításához. Többek között köszönet Rujavecné Katica néninek, hogy még mindig hisz bennünk (a hitét pedig mindig friss kávéval egészíti ki) és Hetlinger Julikának, aki mindenki igényének próbál eleget tenni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tábor esszenciájaként pedig íme egy-két kép a zárókiállításról, hogy legyen bizonyíték arról, hogy mi tényleg igyekeztünk :)

A bejegyzés trackback címe:

https://chaplina.blog.hu/api/trackback/id/tr303153438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.